Om forlaget og forlagets forfattere

Paviljongen forlag har som mål å gi gode og annerledes leseopplevelser. Forlaget gir ut bøker av både etablerte forfattere og debutanter.

 

***

 

Linda Irene Strøm har skrevet tre bøker utgitt på Paviljongen forlag.

 

Forfatteren er født i 1965. Ekko av et begjær var hennes debutroman. Oppfølgeren, I skyggen av eliten, ble lansert i oktober 2015. Den siste boken i trilogien om Line Ridder Sand, Om det ikke drypper, ble lansert i november 2017.

 

Forfatteren arbeider til daglig som økonomisjef på Nasjonalmuseet i Oslo.

 

***

 

15. oktober 2015 ga forlaget ut Vikinger i Vinngullmark, av Tor Andersen og Gunnar Olsen. Boken ble gitt ut i forbindelse med tusenårs-jubileet til Sarbsborg. Det er en billedbok med artige historier, spennende skisser og autentiske fotografier. Boken tar for seg tusen år gamle sannheter og skrøner fra områdene Østfold, Follo, Oslo, Asker, Bærum, Røyken, Hurum, Eiker og Lier.

 

Tor Andersen er en mann med mange baller i luften. Han er mest kjent som programleder i radio, men skriver også manus til bøker, teaterstykker og musikaler. Han er en dyktig pratemaker og har det siste året jobbet med «Ordentlig radio» og «Låtskriver’n», et radioprogram på TV. Tidligere har Tor mottatt prisen «årets beste programleder», som leder av P4s radiofrokost.

 

Gunnar Olsen er utdannet innen Bok og Reklame, ved Kunsthøgskolen i Oslo (tidl. Statens håndverks- og kunstindustriskole). Han har i mange år arbeidet i reklamebransjen som illustratør og Art Director med nasjonale og internasjonale kunder og som frilanser innen illustrasjon av plakater, CD cover, logoer og bøker.

 

Sammen har Tor og Gunnar laget en bok for barn og unge «i alle aldre». Du vil forhåpentligvis trekke bredt på smilebåndet når du leser boken.