Lesernes tilbakemeldinger

 

 

 

Om I skyggen av eliten - 2015

 

Vi hadde med oss begge bøkene på hytta forrige helg, og jeg begynte på den første på fredag. Den var så spennende at jeg ikke klarte å legge den fra meg før den var lest ut. Lørdag ettermiddag begynte jeg på bok nummer to, og den var ferdiglest innen kvelden var omme. Jeg er ingen lesehest, og en bok skal virkelig fenge hvis jeg skal orke å fortsette. Det gjorde dine bøker. Du skriver utrolig godt. Den forrige boken jeg leste var av Jo Nesbø, og jeg synes virkelig du er helt på høyden med ham. Terningkast 6. Venter spent på neste bok.

Rune Sameien

 

Da har jeg omsider lest ferdig boka, og jeg er mektig imponert. Gjennomgående bra fortellerstil, god språkflyt og ikke ett eneste kjedelig kapittel. Spesielt godt likte jeg måten du veksler mellom mange forskjellige individer og allikevel holder tråden i historien. Jeg skal ikke påstå at jeg er blant de som leser aller mest skjønnlitteratur, men denne er blant de aller beste bøkene jeg har lest.

Nicolai Tell

 

Om Ekko av et begjær - 2013

 

«Ekko av et begjær» er virkelig en annerledes og velskrevet kriminalroman! Jeg gledet meg hele tiden til å lese videre. Forfatteren klarte å fenge meg selv om den "vanlige" krimspenningen ikke var til stede hele tiden. Her er det et spennende persongalleri og forbindelser. Spennende handling og godt driv. Gleder meg til å høre mer fra Line Ridder Sand og om hennes univers.

Svein Leirstein

 

Kjære strålende forfatter Linda Irene Strøm.

Jeg tok med meg boken din til London i helgen og leste den ut på 3 dager. Fantastisk, spennende, og når kommer oppfølgeren? Virkelig bra.

Roar Larsen

 

«Ekko av et begjær» er lest. Likte godt personkarakteristikkene og kombinasjonen av kunst, mat, kjærlighet og hverdagslige forhold satt sammen i en spennende krimroman. Kan anbefales på det varmeste.

Carina Stark

 

Da er jeg i mål. Spenning til siste slutt. Venter i spenning på neste bok, og håper det ikke blir lenge til.

Ingjerd Hilsen

 

Kjempefin bok, koste meg med den hele veien. Morsomt å kjenne igjen enkelte personer og steder. Veldig bra beskrevet og fint driv i story'n. Er imponert, bra jobba!!!

Georg Balogh Christiansen

 

God grunn til å nyte champagne. Terningkast - en god 4.

Sissel Runhovde